ЗДОРОВ`ЯЧКО

МАГАЗИН ЗДОРОВОЇ ЇЖІ

Кокосова манна

Наявність:
Немає в наявності
Ціна:
93,00 грн./шт
  
Доставка:
Безкоштовна доставка (Замовлення від 1500грн пересилку оплачуємо ми, по м. Луцьк замовлення від 400грн )
Турбуйся за своє Здоров'ячко уже зараз

Кокосова паста( Здоровячко).

Натуральна кокосова паста « Здоровячко» (кокосова манна) перетирається при температурі не перевищує 48'C. Для виробництва використовується висушена кокосова м'якоть вищого сорту з максимальною жирністю 65%. Паста містить у собі як кокосове масло так і всю клітковину, білки, вуглеводи, мінерали і вітаміни.

Кокосова паста багата важливими амінокислотами, кальцієм і магнієм. Покращує метаболізм і заряджає організм енергією. Джерело клітковини, калію, магнію і заліза. Вітамін D є союзником у боротьбі з депресією, а вітамін K, допомагає в навчанні, підтримує неврологічні процеси. Кокосова паста, як і грудне молоко, багата лауринової кислоти. У нашому організмі після вживання лауринової кислоти утворюється монолаурин - антимікробну, підсилює імунну відповідь речовина.

Відмінна основа для приготування горіхового і кокосового молока, смузі, шийка, а також східних супів. Також може бути використана в кремах, десерти, випічку.

Оскільки вона на 65% складається з кокосового масла, то точно так само застигає при температурі нижче 25 градусів. Якщо ви хочете, щоб паста стала рідкою, то потрібно прогріти її до температури 29 градусів. Це легко робиться, якщо опустити баночку в ємність з теплою водою. Якщо потрібно, щоб вона була м'якою, то оптимальна температура повинна бути близько 26 градусів.

  • Дата публікації: 01.03.2023